AnaSayfa / Genel / Kahve falında saman satmak

Kahve falında saman satmak

Kahve falında saman satmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine işarettir.

Kahve falında saman satmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan birinin çağrısına uyarak bir davete katılabilirsiniz.

Kahve falında saman satmak yeni mekânlara gireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalettir.

Kahve falında samanların yandığını görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saman altında kalmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında yanan samanı söndürmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok saman görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında samana gömülmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında nohut samanı görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, galibiyet kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir