AnaSayfa / Genel / Kahve falında saman samanlık görmek

Kahve falında saman samanlık görmek

Kahve falında saman samanlık görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saman samanlık gördüyseniz:

  • Nedeni olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında samanlı çamur görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine yorulur.

Kahve falında yanan samanı söndürmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında buğday ve saman görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet eder.

Kahve falında samanın yandığını görmek insanları kıracağına, üzeceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında samana basmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırda saman görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut samanı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında samanlıkta yumurta görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir