AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot saman görmek

Kahve falında ot saman görmek

Kahve falında ot saman görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında ot saman gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Kahve falında ot saman görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saman süpürmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine işarettir.

Kahve falında saman altında kalmak huzursuz olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında samanlı çamur görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, yapılan hataların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında ineğe saman vermek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde saman görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan saman görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir