AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanın yandığını görmek

Kahve falında samanın yandığını görmek

Kahve falında samanın yandığını görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında samanın yandığını gördüyseniz:

  • Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında samanların yandığını görmek korkularının sona ereceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saman yandığını görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında samanın yandığını görmek rakiplerin üzüleceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına işarettir.

Kahve falında kendini samanlıkta görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saman yığını görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvala saman doldurmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında saman taşımak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak saman görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir