AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş samanlık görmek

Kahve falında boş samanlık görmek

Kahve falında boş samanlık görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında boş samanlık gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden gelebilecek bazı haberler canınızı sıkabilir.

Kahve falında boş samanlık görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına tabir olunur.

Kahve falında yeşil saman görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday saman görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ıslak saman görmek bol nimete kavuşacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında ata saman vermek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında samanlıkta yılan görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında çuvala saman doldurmak sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında saman tozu görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir