AnaSayfa / Genel / Kahve falında sallanan küpe görmek

Kahve falında sallanan küpe görmek

Kahve falında sallanan küpe görmek anne babaya müjde verileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, konfor içinde yaşayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sallanan küpe gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında sallanan küpe görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalettir.

Kahve falında ipe tutunup sallanmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında evin sallandığını görmek sorunların teker teker aşılacağına, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde sallanmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beşiğin sallandığını görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında dalda sallanmak dinamik olacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında mezarın sallandığını görmek amacına nail olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına inanılır.

Kahve falında yüksekte salıncakta sallanmak kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir