AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin sallandığını görmek

Kahve falında evin sallandığını görmek

Kahve falında evin sallandığını görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulur.

Kahve falında evin sallandığını gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında evin sallandığını görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında evinin sallandığını görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işarettir.

Kahve falında evin depremden sallandığını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinin sallandığını görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında deprem olduğunu evin sallandığını görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında depremde evin sallandığını görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin sallanmasını görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oturduğu evin sallandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir