AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın sallandığını görmek

Kahve falında mezarın sallandığını görmek

Kahve falında mezarın sallandığını görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın sallandığını gördüyseniz:

  • Kafa olarak da daha isyankar yapıda olup, devamlı olarak otoritelere karşı çıkabilirsiniz.

Kahve falında mezarın sallandığını görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sallanan mezar görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında deprem olup sallanmak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üzerinde sallanmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havada sallanmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin salıncakta sallandığını görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine işaret eder.

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin salıncakta sallandığını görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir