AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde sallanmak

Kahve falında denizin üstünde sallanmak

Kahve falında denizin üstünde sallanmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı işlere girişileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde sallanmak gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki önemli ilişki veya iş birliklerini beslemek veya güçlendirmek için bazı girişimlerde bulunma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında denizin üstünde sallanmak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde sallanmak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında denizde sal görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine inanılır.

Kahve falında deniz sal görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında denizin üstünde arabayla gitmek anne baba duası alınacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, hayattan yana keyif bulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde uçak görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalet eder.

Kahve falında deniz üstünde tekne görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir