AnaSayfa / Genel / Kahve falında salih kimseler görmek

Kahve falında salih kimseler görmek

Kahve falında salih kimseler görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, eşlerinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında salih kimseler gördüyseniz:

  • Ya da belli konular zorlandıkça sonuç başarısızlık olabilir.

Kahve falında salih kimse görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında salih kimseler görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında ölen bir kimseyi öpmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kimsesiz bebek görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret eder.

Kahve falında kayıp kimse görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kimseye sarılmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimseyi gelinlikle görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir