AnaSayfa / Genel / Kahve falında salih kimse görmek

Kahve falında salih kimse görmek

Kahve falında salih kimse görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, işlerin eski haline döneceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salih kimse gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında salih kimseler görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında salih kimse görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılan kimse görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kimseyi görmek çok sıkıntı çekeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında asil kimse görmek duyguların karşılık bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kimseye yardım etmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında bir kimsenin vurulduğunu görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir