AnaSayfa / Genel / Kahve falında salep içtiğini görmek

Kahve falında salep içtiğini görmek

Kahve falında salep içtiğini görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salep içtiğini gördüyseniz:

  • Manevi açıdan güçlüsünüz.

Kahve falında salep içtiğini görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salep içmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında salep çiçeği görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında verilen suyu içmemek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında içi dolu tabak görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında votka içerken görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi iç çamaşırını görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu bidon görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir