AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi iç çamaşırını görmek

Kahve falında kendi iç çamaşırını görmek

Kahve falında kendi iç çamaşırını görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi iç çamaşırını gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kırmızı iç çamaşır görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yıkanmış iç çamaşırı görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı giymek rahat edilecek bir projeye girileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin iç çamaşırını görmek yazgısının güzelleşeceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı yakmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşır çıkarmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırında adet kanı görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir