AnaSayfa / Genel / Kahve falında salep çiçeği görmek

Kahve falında salep çiçeği görmek

Kahve falında salep çiçeği görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, dünya malına kavuşulacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında salep çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Kahve falında salep çiçeği görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında salep içtiğini görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Kahve falında salep içmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine delalettir.

Kahve falında süs çiçekleri görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kadife çiçeği görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksılarda çiçekler görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mutfakta çiçek görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek büyütmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir