AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadife çiçeği görmek

Kahve falında kadife çiçeği görmek

Kahve falında kadife çiçeği görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, hayaline kavuşacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kadife çiçeği gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Kahve falında kadife çiçeği görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon giymek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kadife ayakkabı görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kadife görmek hayatını ailesine adayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadife giymek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kadife kutu görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadife pantolon giymek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife kumaş görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir