AnaSayfa / Genel / Kahve falında salça yediğini görmek

Kahve falında salça yediğini görmek

Kahve falında salça yediğini görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına yorulur.

Kahve falında salça yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf hissedebilir veya bazı kararlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında salça yediğini görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Kahve falında salçalı ekmek yediğini görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında salçalı köfte görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğe salça sürmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında salça kavanozu görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında salça görmek dertlerinin şifasını bulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında salça çıkarmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüze salça sürmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir