AnaSayfa / Genel / Kahve falında salça çıkarmak

Kahve falında salça çıkarmak

Kahve falında salça çıkarmak sinirlerinin yıpranacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında salça çıkarmak gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında salça çıkarmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, hile ile mal elde edeceğine yorulur.

Kahve falında salçalı makarna yemek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev salçası görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında salçalı pilav görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında salça karıştırmak ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında tepside salça görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kötü haberler alacağına inanılır.

Kahve falında salçalı pilav pişirmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına rivayet eder.

Kahve falında salçalı yemek görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir