AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık tohumu görmek

Kahve falında salatalık tohumu görmek

Kahve falında salatalık tohumu görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, güveninin artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında salatalık tohumu gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Kahve falında salatalık tohumu görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında salatalık tohumu ekmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali tohumu görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına yorulur.

Kahve falında domates tohumu ekmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sebze tohumu görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sebze tohumu ekmek aile saadetinin artacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalettir.

Kahve falında meyve tohumu ekmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında maydanoz tohumu görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir