Kahve falında salatalık suyu içmek

Kahve falında salatalık suyu içmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, umutlarının kırılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ters giden olayların düzeleceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bereketli işler yapacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında salatalık suyu içmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili görevlere veya ortaya çıkartmaya çalıştığınız planlara ait alışılmadık fikirleriniz olabilir.

Kahve falında salatalık suyu içmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde salatalık görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, iyi geçiminin biteceğine inanılır.

Kahve falında şeftali suyu içmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında lağım suyu içmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, meşakkate düşeceğine alamet eder.

Kahve falında topraklı su içmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Kahve falında çeşmede su içmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okunmuş su içmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında dut suyu içmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir