AnaSayfa / Genel / Kahve falında salamur peynir görmek

Kahve falında salamur peynir görmek

Kahve falında salamur peynir görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında salamur peynir gördüyseniz:

  • Geleceğinizi etkileyebilecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında salamur peynir görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı salam yemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sosis salam görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet eder.

Kahve falında küflü salam görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salam sucuk görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salam yediğini görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası salam yemek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş salam görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir