AnaSayfa / Genel / Kahve falında salam sucuk görmek

Kahve falında salam sucuk görmek

Kahve falında salam sucuk görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine yorulur.

Kahve falında salam sucuk gördüyseniz:

  • Akla sığmayan veya sağlıklı görünmeyen koşullar, kurallar, zamanlamalar veya düzenlemeler konusunda size bazı sözler verdirmeye ya da imzalar attırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında salam sucuk görmek tartışma yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında salam sucuk yemek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sucuk salam görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflü salam görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında salamur peynir görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salam yediğini görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında fıstıklı salam yemek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında sosis salam görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir