AnaSayfa / Genel / Kahve falında salam yediğini görmek

Kahve falında salam yediğini görmek

Kahve falında salam yediğini görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında salam yediğini gördüyseniz:

  • Telafi edilebilen durumlar sizi mutlu edebilir.

Kahve falında salam yediğini görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yalan söyleyeceğine işaret eder.

Kahve falında salam sucuk yemek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sosis salam görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salam sucuk görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş salam görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, insanlardan takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında fıstıklı salam yemek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında salam görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında salam yemek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir