AnaSayfa / Genel / Kahve falında sosis salam görmek

Kahve falında sosis salam görmek

Kahve falında sosis salam görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sosis salam gördüyseniz:

  • O zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Kahve falında sosis salam görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sosis almak dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya işaret eder.

Kahve falında sosisli yumurta yemek birikim yapacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sosisli ekmek yemek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sosisli ekmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, refah düzeyinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sosisli sandviç yemek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sucuk sosis görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sosis yediğini görmek hayırlı bir işe başlayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir