AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstıklı salam yemek

Kahve falında fıstıklı salam yemek

Kahve falında fıstıklı salam yemek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, başarı için fırsatların artacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, fırsatların heba edileceğine delalettir.

Kahve falında fıstıklı salam yemek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Kahve falında fıstıklı salam yemek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında salam sucuk yemek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine inanılır.

Kahve falında salam yemek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında ekmek arası salam yemek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sucuk salam görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına inanılır.

Kahve falında salam sucuk görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalet eder.

Kahve falında salam görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası salam görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir