AnaSayfa / Genel / Kahve falında şal taktığını görmek

Kahve falında şal taktığını görmek

Kahve falında şal taktığını görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, umutlarının da tükeneceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şal taktığını gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında şal taktığını görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalettir.

Kahve falında renkli şal görmek hayırlı bir hayat süreceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil şal hediye almak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mor şal görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında şal bağlamak iç dünyasının zenginleşeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında şal görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında rengarenk şal görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ipek şal görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ailesini de mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir