AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk şal görmek

Kahve falında rengarenk şal görmek

Kahve falında rengarenk şal görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kişinin iyi hale geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, parasız kalmaya, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına inanılır.

Kahve falında rengarenk şal gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya imajınızı ilgilendiren konuların ön plana çıkacağı bir süreç başlıyor.

Kahve falında rengarenk şal görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah şal almak üzüleceğine ve yıpranacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalettir.

Kahve falında yeşil şal hediye almak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel şal görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında şal örmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, düşünceli ve dalgın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına siyah şal takmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sarı şal görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Kahve falında başa şal örtmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir