AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek şal görmek

Kahve falında ipek şal görmek

Kahve falında ipek şal görmek çalışmalarının beğenileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, kazançlı işler yapacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet eder.

Kahve falında ipek şal gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da mücadele gerektiren, rekabetçi ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında ipek şal görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipek çarşaf görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına işarettir.

Kahve falında ipek kıyafet giymek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ipek giysi giymek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalettir.

Kahve falında ipek gömlek görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına delalet eder.

Kahve falında ipek böceği beslemek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ipek çorap giymek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek havlu görmek yeni bir yol tutulacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir