AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil şal hediye almak

Kahve falında yeşil şal hediye almak

Kahve falında yeşil şal hediye almak üzüleceğine, yıpranacağına, hayırlı günlerin geleceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil şal hediye almak gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Kahve falında yeşil şal hediye almak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında şal hediye vermek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şal hediye etmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına işarettir.

Kahve falında şal hediye almak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil şal görmek ilerleyemeyeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil şal takmak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil şal satın almak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil şal bağlamak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, haneye bereket geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir