AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem şal görmek

Kahve falında krem şal görmek

Kahve falında krem şal görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sorunlarının son bulacağına, her zaman şükür içinde olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında krem şal gördüyseniz:

  • Keskin yorumlardan kaçınmalı veya size yapılanları fazla ciddiye almamalısınız.

Kahve falında krem rengi şal görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem şal görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah şal bağlamak şansın kaçacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil şal bağlamak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında birinden şal almak ticarette zarar edeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına inanılır.

Kahve falında siyah şal takmak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz şal görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında kahverengi şal görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir