AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı çiçeği görmek

Kahve falında saksı çiçeği görmek

Kahve falında saksı çiçeği görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksı çiçeği gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında saksı çiçeği sulamak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, kimse ile tartışmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek ekmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında saksı çiçeği satın almak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya tabir olunur.

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak sorunların ortadan kalkacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir