Kahve falında saksıyı sulamak

Kahve falında saksıyı sulamak üzüntülü haberler alacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında saksıyı sulamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden bir haber alabilirsiniz.

Kahve falında saksıyı sulamak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıları sulamak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek sulamak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ticaretin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksı çiçek sulamak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksı çiçeği sulamak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında saksı sulamak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir