AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı kırmak

Kahve falında saksı kırmak

Kahve falında saksı kırmak başarıların devamlı olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında saksı kırmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir bir türlü sonuçlanamayan bir konuyla ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında saksı kırmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda saksı görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil biber görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında devrilmiş saksı görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil saksı çiçeği görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına işaret eder.

Kahve falında saksıda reyhan görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yeni bir eve taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek sulamak evde dinlenmek zorunda olacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir