AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda reyhan görmek

Kahve falında saksıda reyhan görmek

Kahve falında saksıda reyhan görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine işarettir.

Kahve falında saksıda reyhan gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilerle paylaşacağınız gerçekler çok önem olabilir.

Kahve falında saksıda reyhan görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında reyhan ektiğini görmek şansın ve kısmetin açılacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında reyhan fidesi görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında reyhan koklamak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında reyhan çiçeği görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalet eder.

Kahve falında reyhan tohumu görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında reyhan dikmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında reyhan koparmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir