Kahve falında balkonda saksı görmek

Kahve falında balkonda saksı görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, doğru karar veremeyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında balkonda saksı gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında balkonda saksı görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıyla çiçek almak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi saksı görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıya çiçek dikmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksılarda çiçekler görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda kauçuk görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saksıda ortanca görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında boş çiçek saksısı görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir