AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıcı dükkanı görmek

Kahve falında ayakkabıcı dükkanı görmek

Kahve falında ayakkabıcı dükkanı görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabıcı dükkanı gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli hareket etmeli, değecek şeyler hariç para harcamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında dükkanda ayakkabı görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı dükkanına görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı dükkanı görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı dükkanı açmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinde kara geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıcı dükkanı görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kumaş dükkanı görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya alamet etmektedir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir