AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı dükkanı görmek

Kahve falında ayakkabı dükkanı görmek

Kahve falında ayakkabı dükkanı görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, düşmanların barışacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, evlatların hayırsız çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı dükkanı gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme eğilimlerinde olabilirsiniz.

Kahve falında dükkanda ayakkabı görmek durulacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı dükkanına görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, umutsuzluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı dükkanı görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı dükkanı açmak zor bir durumun üstesinden gelmeye, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıcı dükkanı görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan çalıştırmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibi olmak problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir