AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı atmak

Kahve falında saksı atmak

Kahve falında saksı atmak sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, geçim derdi yaşayacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında saksı atmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Kahve falında saksı atmak sayılan ve sevilen kimse olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı içinde ağaç görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, büyük zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek ve saksı görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine inanılır.

Kahve falında saksıda üzüm görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalettir.

Kahve falında saksıda çiçek ekmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, içinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek sıkıntı çekeceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında saksı çalmak işlerinin rast gideceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında saksıda acı biber görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir