AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda acı biber görmek

Kahve falında saksıda acı biber görmek

Kahve falında saksıda acı biber görmek kısmetli bir işe atılmaya, mal mülk sahibi olunacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına inanılır.

Kahve falında saksıda acı biber gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Kahve falında saksıda acı biber görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında saksıya biber dikmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda yeşil biber görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda süs biberi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda biber görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, kavgaların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden acı biber almak kendi işinin sahibi olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil acı biber görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı pul biber yemek malını ve canını emniyete alacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir