AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı içinde ağaç görmek

Kahve falında saksı içinde ağaç görmek

Kahve falında saksı içinde ağaç görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, öz güveninin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında saksı içinde ağaç gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Kahve falında saksı içinde ağaç görmek sevdiği birine hediye alacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda ağaç görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda meyve ağacı görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya çam ağacı dikmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında saksıda yeşil ağaç görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda çam ağacı görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında saksıda gül ağacı görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya ağaç dikmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kendi bildiğini okuyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir