AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş sündürmek

Kahve falında ateş sündürmek

Kahve falında ateş sündürmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, umduğunu bulamayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, işinde büyük başarılar alacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, şifaya kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş sündürmek gördüyseniz:

  • Bir taşınma da gerçekleşebilir.

Kahve falında ateş sündürmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakız sündürmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ateşe girmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında ateş ışığı görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşe odun attığını görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında kor ateşe basmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ateşli su görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde ateş görmek emeğinden hayır göreceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir