AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı sarık görmek

Kahve falında sarı sarık görmek

Kahve falında sarı sarık görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, epey bir zarara uğrayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı sarık gördüyseniz:

  • Yapılan davetler artabilir ya da sosyal sorumluluk projelerine ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında sarı sarık görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında sarıkla namaz kılmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı dede görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cübbe sarık giymek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına sarık sarmak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, aşama göstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz sarıklı adam görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil sarıklı insanlar görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında cübbeli sarıklı birini görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir