AnaSayfa / Genel / Kahve falında cübbeli sarıklı birini görmek

Kahve falında cübbeli sarıklı birini görmek

Kahve falında cübbeli sarıklı birini görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında cübbeli sarıklı birini gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında sarık ve cübbe görmek sahip olduklarının eksileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında sarıklı cübbeli adamlar görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına yorulur.

Kahve falında cübbeli sarıklı görmek kendine olan güvenini yitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cübbe sarık giymek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sarık cübbe giymek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında sarık cübbe görmek böylelikle yüzünün güleceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında cübbe sarık görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, darda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir