AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalın döküldüğünü görmek

Kahve falında sakalın döküldüğünü görmek

Kahve falında sakalın döküldüğünü görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında sakalın döküldüğünü gördüyseniz:

  • Biraz heyecanlı dakikalar yaşadıktan sonra sorunu komşularınız ile birlikte çözeceksiniz.

Kahve falında eşinin sakalını kesmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün sakalını görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında çenede sakal çıktığını görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini sakal görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızda sakal görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakallı şerif görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, ağız tadının yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sakallı dedeler görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, fakirliğinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sakalını uzamış görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir