AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı dedeler görmek

Kahve falında sakallı dedeler görmek

Kahve falında sakallı dedeler görmek verilen kararların geri çekileceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, itibarını zedeleyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, yüzlerin asılacağına inanılır.

Kahve falında sakallı dedeler gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek zenginliğinin, konforunun artacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ak sakallı dede görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sakallı dedeler görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz sakallı dede görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı dede görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakalı dede görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kara sakallı dede görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı sakallı dede görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir