AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini sakal görmek

Kahve falında ölmüş birini sakal görmek

Kahve falında ölmüş birini sakal görmek kendisine olan güveninin azalacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini sakal gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında başkasında sakal görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sakal tıraşı olduğunu görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında top sakallı birini görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine yorulur.

Kahve falında babasını beyaz sakal görmek muradın yerine geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini sakal tıraşı olmak ticarette zarar edeceğine, büyük atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeği sakal traşı etmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini sakal traşı olurken görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal kısaltmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir