AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal kısaltmak

Kahve falında sakal kısaltmak

Kahve falında sakal kısaltmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında sakal kısaltmak gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Kahve falında kısa sakal görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, yaraların merheminin bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakal kısaltmak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kısa etek görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri ve kısa yılan görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, çözüm yolları bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin saçını kısa görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu birini görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sorunların çabucak halledileceğine delalettir.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak umutlarının da tükeneceğine, gururlandıracak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında saçını olduğundan kısa görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir