AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını olduğundan kısa görmek

Kahve falında saçını olduğundan kısa görmek

Kahve falında saçını olduğundan kısa görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, dostlardan zarar görüleceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saçını olduğundan kısa gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Kahve falında saçı kısa görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçının kısa olduğunu görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kesmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında kısa saç kesmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kısa siyah saç görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızıl kısa saç görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında saçını çok kısa görmek dertlerinin şifasını bulacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa saçlı kadın görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir