AnaSayfa / Genel / Kahve falında saka kuşu görmek

Kahve falında saka kuşu görmek

Kahve falında saka kuşu görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, yaşamına bakacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saka kuşu gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Kahve falında saka kuşu yakalamak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında saka kuşu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işarettir.

Kahve falında güvercin kuşu görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunun kaçtığını görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuşun kafasına pislediğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu öldürdüğünü görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, parasının ve malının artacağına inanılır.

Kahve falında bir kuşu serbest bırakmak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yusuf tutan kuşu görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir