AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kuşu serbest bırakmak

Kahve falında bir kuşu serbest bırakmak

Kahve falında bir kuşu serbest bırakmak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, rahatının kaçacağına, gelirinin sürekli olacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kuşu serbest bırakmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir, siz kendiniz için en iyisini seçmelisiniz.

Kahve falında muhabbet kuşunu serbest bırakmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kuşu serbest bırakmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir kuşu serbest bırakmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu serbest bırakmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında yılanı serbest bırakmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercini serbest bırakmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği serbest bırakmak tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulur.

Kahve falında serçeyi serbest bırakmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir