AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin kuşu görmek

Kahve falında güvercin kuşu görmek

Kahve falında güvercin kuşu görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin kuşu gördüyseniz:

  • Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında güvercin kuşu görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve güvercin görmek aradığı çareleri bulacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında yavru beyaz güvercin görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulmaktadır.

Kahve falında gece güvercin görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz güvercin beslemek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla güvercin görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir